Säkerhet

Det är roligt och spännande att spela på odds online och om man vill börja med det så är det ganska viktigt att tänka på just säkerheten. Visst är det så att marknaden för spel online idag är ganska självsanerande då det är viktigt för många spelare att kunna känna sig säkra. Men det finns tyvärr en del rötägg som dyker upp då och då. Det gäller även spelbolag som tillhandahåller spel på odds.

Därför tänkte vi nu ge dig en del matnyttiga tips på vad man kan tänka på när man ska välja sajt att spela på. Självklart är det bra att välja spelbolag som de flesta känner till, har dem ett starkt varumärke så har dem inte råd att vara oseriösa. Man kan vara säker på att de har spellicens och så vidare. Men eftersom det inte alltid är så att dem har odds på just det du vill spela på så finns ju risken att du söker dig till andra mindre bettingsajter. Då är det bra att veta hur man kollar att det är säkert att spela där.

Först och främst bör du kunna hitta en spellicens någonstans på sajten. Det ska inte vara svårt att hitta den och det ska stå att företaget bakom har den. Om du inte hittar någon är det ett dåligt tecken men vill du så kan du begära att dem mejlar en kopia till dig. Gör dem inte det så kan du vara säker på att dem är högst oseriösa.

Vidare är det väldigt bra att ta reda på varifrån som spelföretaget bakom bettingsajten har sin spellicens. Det är nämligen så att olika länder har olika krav på företagen. En del har höga krav och en del väldigt låga krav. Kort sagt så är det på det viset att om ett spelbolag har spellicens i ett land där kraven är höga så borde dem vara seriösa. Här kommer en liten lista på länder som istället delar ut spellicens till nästan vem som helst; Dominikanska republiken, Grenada, Madagaskar och Aruba. Det säger sig självt att man då bör undvika att spela på en sajt som har sin spellicens i något av dessa länder.

Tänk på att göra lite egen research, det finns massor av forum och hemsidor som diskuterar, kommenterar och recenserar bettingsajter. Läs på lite och leta dig fram till vart du vill spela.