Online betting

Att spela på odds online kallas i allmänhet för onlinebetting och det är något som bara blir mer och mer populärt. Genom att detta sätt att spela lanserades online så nådde man inte bara en större målgrupp utan spelarna fick även en hel uppsjö av nya sporter och spel att betta på. Dessutom är det så idag att onlinespel över lag bara blir mer och mer populärt. Det har gjort att spelare som kanske först bara var intresserade av att spela bingo eller casino senare söker sig till fler och andra spel. Däribland finns självklart då betting på odds.

Idag finns det massor av olika bookmakers online, några av de största spelföretagens namn känner du säkert igen även om du inte spelat själv tidigare; Betsson, Unibet och Betsafe tillexempel. Dessa är några av de största aktörerna som har spel på svenska idag och det är bara fler och fler som upptäcker hur roligt det är att spela på odds.

Innan betting lanserades online och vi svenskar fick tillgång till det härifrån så fanns det inte så mycket att välja på för den som ville spela. Det som fanns var i stort sett tipsspelen från Svenska spel och travspelen från ATG. Spel om pengar har alltid varit hårt kontrollerat i vårt land och tidigare hade vi alltså bara fotboll, trav och hockey att betta på och det var nästan bara svenska ligor. På nätet kan du spela på odds på sporter och evenemang från hela världen. Du kan hitta odds på de flesta ligor och divisioner, inte bara de största. Du kan spela på små lokala sporter och till och med på nöjesprogram i tv. Svenska spel och ATG finns naturligtvis fortfarande kvar och även hos dem kan man nu betta online.

Förr var man tvungen att ta sig till arenan där matchen eller loppet pågick eller till ett av de spelombud som finns. Numera kan du ta det lugnt och sjunka ner på en stol framför datorn och spela hur mycket eller lite du vill, när du vill. Det går även att spela genom en smartphone eller en surfplatta hos flera av spelbolagen. Alltså kan du spela var du vill så länge du har täckning.